Инженер Ли Dongwei од Државниот универзитет во Охајо САД во посета Шандонг Подобро Моторни копродукции, Ltd

На 8 јуни, Електрични и автоматизација инженер Ли Dongwei од Државниот универзитет во Охајо САД во посета Шандонг Подобро Моторни копродукции, ООД

Ли Dongwei, постдокторски истражувач од електрична наука лабораторија во државниот универзитет во Охајо САД, кој има двојно доктор степени во големи електрични инженеринг во Ксиан Jiaotong универзитет и Политехничкиот  универзитет  на  Милан , и 2 години постдокторски истражувања искуство во САД.

Во технологијата центар подобар мотор, Ли Dongwei комуницирала со главен инженер Подобро Моторни г-ѓа Ли Weiqing. Ли Weiqing покажа Ли Dongwei тековниот процес дизајн серија мотор и лабораторија.

xhcxjll1fdgx

Потоа, претседателот Подобро Моторни г-дин Жу Changkai сретне со Ли Dongwei за идниот развој и можност за соработка. Г-дин Жу воведе подобра историја мотор, производство на серии, компанија култура и сегашната состојба и идните план за развој на Ли Dongwei.

Ова е нова шанса за подобар мотор. Подобро Моторни ќе се базира на глобален поглед, да работат заедно со висока технологија за подобрување на моторните функции и живот. Нашата цел е да се подобри моторни живо и познат во светот, додека стотици години.

z9e9


Време на мислењето: Март-12-2018
WhatsApp Online Chat !