Engineer Li Dongwei nga Ohio State University USA vizitoi Shandong mirë Motor Co, Ltd

Më 8 qershor, Inxhinieri elektrike dhe Automatizim Engineer Li Dongwei nga Ohio State University USA vizitoi Shandong mirë Motor Co, Ltd

Li Dongwei, studiues Akademik nga laboratori shkencor elektrike në Ohio State University SHBA, i cili ka diploma të dyfishta mjeku mëdha në inxhinieri elektrike në Xi'an Jiaotong Universiteti dhe Politeknik  Universiteti  i  Milanos , dhe përvojën 2 vjet Akademik kërkimore në SHBA.

Në qendër Better Motor teknologjisë, Li Dongwei komunikuar me shefi inxhinier Better Motor Znj Li Weiqing. Li Weiqing tregoi Li Dongwei aktual procesin e projektimit motorike seri dhe laborator.

xhcxjll1fdgx

Pastaj, presidenti më i mirë Motor Z. Zhu Changkai takohet me Li Dongwei për zhvillimin e ardhshëm dhe shans bashkëpunimit. Z. Zhu prezantoi historinë mirë Motor, prodhuar seri, kulturën e kompanisë dhe situatës aktuale dhe planin e ardhshëm të zhvillimit të Li Dongwei.

Ky është një shans i ri për të mirë Motor. Motor mirë do të bazohet në pikëpamje globale, të punojnë së bashku me teknologji të lartë për të përmirësuar funksionin motorike dhe jetën. Objektivi ynë është që të bëjë motor më të mirë të jetojnë dhe të njohur në botë, deri në qindra vjet.

z9e9


Ora Post: Mar-12-2018
WhatsApp Chat Online!