Insinyur Li Dongwei ti Ohio State University USA ngadatangan Shandong Better Motor Co., Ltd.

Insinyur Li Dongwei ti Ohio State University USA ngadatangan Shandong Better Motor Co., Ltd.

Tanggal 8 Juni, Insinyur Éléktrik sareng Automasi Insinyur Li Dongwei ti Ohio State University USA ngadatangan Shandong Better Motor Co., Ltd.

Li Dongwei, panaliti postdoctoral ti laboratorium élmu listrik di Ohio State University USA, anu ngagaduhan gelar doktor ganda dina rékayasa listrik di Universitas Xi'an Jiaotong sareng Politéknik Universitas tina Milan, sareng 2 taun pangalaman panilitian postdoctoral di Amérika Serikat.

Di pusat téknologi Better Motor, Li Dongwei komunikasi sareng pimpinan insinyur Better Motor Cik Li Weiqing. Li Weiqing nunjukkeun Li Dongwei prosés desain motor seri ayeuna sareng laboratorium.

xhcx jll1 fdgx

Teras, présidén Motor Better Mr. Zhu Changkai pendak sareng Li Dongwei pikeun kasempetan pangwangunan sareng kerjasama di masa hareup. Mr Zhu ngenalkeun sajarah Motor Hadé, ngahasilkeun séri, budaya perusahaan sareng kaayaan ayeuna sareng rencana pangwangunan ka hareup ka Li Dongwei.

Ieu mangrupikeun kasempetan énggal pikeun Better Motor. Motor Anu Hadé bakal dumasarkeun kana pandangan global, damel babarengan sareng téknologi luhur pikeun ningkatkeun fungsi motor sareng kahirupan. Targét kami nyaéta ngajantenkeun motor Anu Hadé hirup sareng dikenal di dunya, dugi ka ratusan taun.

z9e9


Waktos Post: Mar-12-2018