Global dhe Kina mikromotor Industrisë Raporti, 2016-2020

Prodhimi Global mikromotor qëndroi në 17.5 miliardë njësi në vitin 2015, një rritje nga viti në vit prej 4.8%. Në sajë të fushatave për modernizimin e industrisë dhe pajisjet, prodhimi pritet të rritet me 18.4 miliardë njësi në vitin 2016 dhe afrohet 23 miliardë njësi në vitin 2020.

China, prodhuesi më i madh në botë i micromotors, prodhuar 12.4 miliardë njësi në vitin 2015, deri 6.0% nga një vit më parë, dhe të kontabilitetit për 70.9% të totalit botëror. Prodhimi mikromotor e vendit është parashikuar të jetë afër 17 miliardë njësi në vitin 2020 në një CAGR prej rreth 7.0% gjatë 2016-2020.

prodhuesit Keymicromotor në Kinë includeJohnson Electric, Welling Holding Limited, Zhongshan Broad-Oqeani Motor Co, Ltd, dhe Wolong Electric Group Co, Ltd Johnson elektrike, si prodhuesi më i madh mikromotor në Kinë, arrin të ardhura vjetore prej overUSD1 miliard, me një pjesë globale të tregut prej 4.3% në vitin 2015.

Në Kinë, mikromotor gjen zbatimin e saj kryesisht në fushat tradicionale, të tilla si produkte audio, pajisje shtëpiake, dhe automobilave, e cila ka mbajtur një pjesë të kombinuar prej 52.4% në vitin 2015. Si tregjet tradicionale e aplikimit gradualisht të rritet ngopur, drejtuesit kryesorë të rritjes mikromotor do të dalin sektorët si automjet të ri të energjisë, pajisje të vishet, robot, UAV, dhe i zgjuar në shtëpi.

Informacione Industri: dërgesat e VCM Kinës për terminaleve celular ishin 542kk në vitin 2015, deri 12.9% nga viti në vit, duke zënë 45.9% të totalit të botës, e nxitur kryesisht nga smartphones dhe PC tabletë. Me mbushje gradual të tregjeve për elektronikë tradicionale të konsumit si smartphone dhe tabletë PC, pajisje të vishet do të bëhet një fushë e re e rritjes, duke rritur më tej kërkesën për mikromotor. Tregu kinez Pajisja në gjendje të mirë është parashikuar të zgjerohet në normë vjetore të rritjes prej mbi 25%.

Automobile: Në vitin 2015, kërkesa e Kinës për mikromotor automobilave ka qenë 1.02 miliardë njësi (24.9% e totalit global, pritet të rritet në 1.62 miliardë njësi në vitin 2020), më pak se 3% vjen nga automjeti të ri energjetik. Shitjet e makinave të reja të energjisë u rrit me një normë vjetore prej 152.1% gjatë 2011-2015 në Kinë dhe, me mbështetjen e politikave kombëtare dhe lokale, do të mbajë vrullin e fortë e rritjes gjatë disa viteve të ardhshme. Është vlerësuar se tregu i micromotors për automjetin e ri të energjisë do të mbajë lart me mbi 40% në vit gjatë 2016-2020 me kërkesa tejkalon 150 milion njësi në 2020.

Robot: 248,000 robots industriale dhe 6.41 milionë robots shërbimit janë shitur globalisht në vitin 2015, deri 8.3% dhe 35.7% nga një vit më parë, respektivisht, së bashku duke krijuar një kërkesë prej rreth 66.600.000 micromotors (një vlerësim prej më shumë se 300 milionë njësi në 2020) . Në vitin 2015, Kina llogariten për 22.9% të shitjeve industriale në botë robot dhe vetëm rreth 5.0% të shitjeve të shërbimit robot, duke treguar një hapësirë ​​të madhe për rritje.

Consumer-grade UAV: ​​Në vitin 2015, shitjet globale të konsumit të keq UAV tejkaluar 200.000 njësi, krahasuar me vetëm më pak se 20.000 njësi në Kinë. Si të ulët-lartësi hapësirën ajrore hapet gradualisht, tregu kinez UAV do të shoqërohet me një periudhë të rritjes së shpejtë në një normë prej mbi 50%.

Përveç kësaj, tregjet e reja për printim 3D, i zgjuar në shtëpi, pajisje mjekësore, dhe laborator automatizimi të mbështetura nga politika do të fillojë në veshje të lartë, ngarje më tej kërkesën për micromotors.

Global dhe Kina mikromotor Industrisë Raporti, 2016-2020 thekson keto: 
industrinë globale mikromotor (historinë e zhvillimit, madhësinë e tregut, strukturën e tregut, peizazhit konkurrues, etj);
Industria mikromotor në Kinë (status quo, madhësia e tregut, struktura e tregut, dhe peizazhit konkurrues, importet dhe eksportet, etj);
Industritë kryesore në rrjedhën e sipërme (materialet magnetike, Duke, etj), që përfshijnë madhësinë e tregut, strukturën e tregut, tendencat e zhvillimit, etj .;
Industritë në drejtim të rrymës (informacion, automobil, pajisje shtëpiake, robot, UAV, 3D shtypjen, shtëpi zgjuar, pajisje mjekësore, etj), që përfshijnë aplikimin dhe tregut;
11 Global dhe 10 prodhues mikromotor kineze (operacion, biznesi mikromotor, zhvillimit në Kinë, etj).


Ora Post: shkurt-27-2018
WhatsApp Online Chat !