Inxhinieri Li Dongwei nga Universiteti Shtetëror i Ohajos në SHBA vizitoi Shandong Better Motor Co., Ltd

Inxhinieri Li Dongwei nga Universiteti Shtetëror i Ohajos në SHBA vizitoi Shandong Better Motor Co., Ltd

Më 8 qershor, Inxhinieria Elektrike dhe Automatizimi Li Dongwei nga Universiteti Shtetëror i Ohajos në SHBA vizitoi Shandong Better Motor Co., Ltd.

Li Dongwei, studiues postdoktoraturë nga laboratori i shkencave elektrike në Universitetin Shtetëror të Ohajos në SHBA, i cili ka diploma të dyfishta doktori të mëdha në inxhinieri elektrike në Universitetin Xi'an Jiaotong dhe Politeknik Universiteti e Milano, dhe 2 vjet përvojë kërkimore postdoktorale në SHBA.

Në qendrën e teknologjisë Better Motor, Li Dongwei komunikoi me kryeinxhinierin e Better Motor znj. Li Weiqing. Li Weiqing tregoi Li Dongwei procesin aktual të dizajnit motorik dhe laboratorin.

xhcx jll1 fdgx

Pastaj, presidenti i Better Motor Z. Zhu Changkai u takua me Li Dongwei për zhvillimin e ardhshëm dhe mundësinë e bashkëpunimit. Z. Zhu prezantoi Li Dongwei historinë e Motorit më të Mirë, prodhoi seri, kulturë kompanie dhe situatën aktuale dhe planin e zhvillimit të ardhshëm.

Ky është një shans i ri për Better Motor. Motori më i mirë do të bazohet në pamjen globale, të punojë së bashku me teknologji të lartë për të përmirësuar funksionimin dhe jetën e motorit. Synimi ynë është që motorri më i mirë të jetojë dhe të njihet në botë, deri në qindra vjet.

z9e9


Koha e postimit: Mar-12-2018