Hadé ngahontal Kaluaran Taunan sejen Tinggi dina 2016

2016 nyaeta taun panen sejen pikeun Leuwih alus Motor, kusabab 'rojongan jeung karyawan Leuwih alus' klien kerja teuas. Urang lalaki jeung tumuwuhna kamajuan unggal taun.

output taunan di 2016 nyaeta 2.9 juta susunan, 450.000 susunan ngaronjat dibandingkeun 2,45 juta susunan dina 2015. Dina Taun Anyar 2017, urang bakal tetep endeavoring, guna nyieun rékaman anyar pikeun duanana kaluaran jeung inovasi.


Pos waktos: Mar-12-2018
WhatsApp Online Chat !