News

  • Post wektu: Mar-12-2018

    2016 iku taun harvest liyane kanggo Luwih Motor, amarga saka 'support lan karyawan Luwih' klien apa hard. We njupuk wutah lan kemajuan saben taun. Output taunan ing taun 2016 punika 2.9 yuta set, 450,000 set tambah dibandhingake 2.45 yuta set ing 2015. Ing Taun Anyar 2017, kita bakal tetep mburi ... Waca liyane »

  • Post wektu: Mar-12-2018

    On June 8, Electric Engineering lan Automation Engineer Li Dongwei saka Ohio State University USA dibukak Shandong Luwih Motor Co., Ltd. Li Dongwei, peneliti pascadoktoral saka laboratorium sains electrical ing Ohio State University USA, sing wis derajat dhokter pindho utama ing engineerin listrik. .. Waca liyane »

  • Post wektu: Mar-12-2018

    On June 26, tim project saka project sistem informasi engineering in Luwih Motor didegaké. Shandong Sanjiang Electric Engineering Co., Ltd ing pangisian daya saka ngrancang lan operasi iki project. Iku wis ngrancang apa operasi nyoba ing mburi Sep. Saiki Sanjing Electric Engineeri ... Waca liyane »

  • wektu Post: Feb-27-2018

    Portescap pirso motor 16DCT anyar kanggo sawijining sawetara DCT torsi dhuwur saka Athlonix Motors. The 16DCT motor bisa ngirim dadi torsi nganti 5,24 mnm ing dawane mung 26mm. The 16DCT ngompliti wesi sembrani Neodymium kuat lan energi buktiaken desain coreless efisien Portescap kang. Optimiz ing ... Waca liyane »

  • wektu Post: Feb-27-2018

    Asor vakum luwih resik iku salah siji saka handiest Perkakas cleaning kluwarga saiki. Sawijining prasaja desain durung efektif wis rampung adoh karo gadhah kanggo ngresiki lebu lan partikel cilik liya mati lumahing dening tangan, lan nguripake house reresik menyang proyek liyane efisiensin lan nyedhaki cepet. Nggunakake boten bu ... Waca liyane »

  • wektu Post: Feb-27-2018

    Mitsubishi Motors bakal kelingan 54.672 kendaraan ing China karo wipers Obat Herbal masalah. The kelingan, kang wiwit ing 27 Juli, kanggo diimpor kendaraan Outlander EX diprodhuksi antarane Nov 23, 2006 lan Sept 27, 2012, miturut Umum Administrasi Supervision Quality, pengawasan lan ... Waca liyane »

  • Unveiling saka cilik lan paling kuat motor mikro donya
    wektu Post: Feb-27-2018

    Motors ultrasonik Piezoelectric duwe loro kaluwihan wujud, yaiku Kapadhetan energi sing dhuwur lan struktur prasaja, kang loro kontribusi kanggo miniaturization sing. Wis dibangun kanthi rancangan motor ultrasonik mikro nggunakake stator karo volume saka kira-kira siji millimeter kubik. Ex Kita ... Waca liyane »

  • wektu Post: Feb-27-2018

    Output micromotor Global jumeneng ing 17,5 milyar Unit 2015, taun Tambah-ing-taun 4,8%. Thanks kanggo kampanye kanggo modernisasi industri lan peralatan, output wis samesthine kanggo munggah kanggo 18,4 milyar Unit 2016 lan pendekatan 23 milyar Unit in 2020. China, manufact paling gedhé ing donya ... Waca liyane »

WhatsApp Online Chat !