R & D Equipment - Shandong Luwih Motor Co., Ltd

R & D Equipment

Motor luwih dilengkapi karo peralatan D R lengkap lan majeng &. Kayata Dynamometer, Endurance mesin testing, jajalan Salt-pedhut, mbukak Umum test bench, etc. laboratorium Jembaré saka 2000m². Peralatan menehi data akurat lan efektif. laporan test Internal nuduhake kinerja produk kang kita desain lan gawé, supaya kita ngerti carane nambah lan ngoptimalake

71670404jgjg


WhatsApp Online Chat !