Global lan China Micromotor Industry Report, 2016-2020

output micromotor Global jumeneng ing 17,5 milyar Unit 2015, taun Tambah-ing-taun 4,8%. Thanks kanggo kampanye kanggo modernisasi industri lan peralatan, output wis samesthine kanggo munggah kanggo 18,4 milyar Unit 2016 lan pendekatan 23 milyar Unit in 2020.

China, Pabrikan gedhe ing donya micromotors, diprodhuksi 12,4 milyar Unit 2015, munggah 6.0% saka taun kepungkur, lan accounting kanggo 70,9% saka total global. output micromotor negara kang wis mbadek dadi cedhak 17 milyar Unit 2020 ing CAGR watara 7.0% sak 2016-2020.

manufaktur Keymicromotor ing China includeJohnson Electric, Welling Holding Limited, Zhongshan Broad-Ocean Motor Co., Ltd., lan Wolong Electric Group Co., Ltd. Johnson Electric, minangka produsen micromotor paling gedhé ing China, tekan revenue taunan overUSD1 milyar, karo nuduhake pasar global 4.3% ing 2015.

Ing China, micromotor ketemu aplikasi utamané ing kothak tradisional, kayata audio, kluwarga Perkakas, lan mobil, kang dianakaké babagan digabungake saka 52,4% ing 2015. Minangka pasar aplikasi tradisional mboko sithik tuwuh kebak, pembalap utama wutah micromotor bakal berkembang sektor kaya kendaraan anyar energi, piranti wearable, robot, UAV, lan ngarep pinter.

Industry Informasi: pengiriman China kang VCM kanggo terminal mobile padha 542kk ing 2015, munggah 12,9% ing taun ing taun, manggoni 45,9% saka total donya, umumé mimpin dening Smartphone lan tablet PC. Kanthi kahanan kang gawe jenuh bertahap saka pasar kanggo konsumen electronics tradisional kaya smartphone lan tablet PC, piranti wearable bakal dadi wilayah patuwuhan anyar, luwih ningkatake dikarepake kanggo micromotor. Pasar piranti wearable Cina dikira nggedhekake ing taunan wutah tarif saka liwat 25%.

Automobile: Ing 2015, dikarepake China kang kanggo micromotor automotive ana 1,02 milyar Unit (24.9% saka total global, samesthine kanggo munggah kanggo 1,62 milyar Unit 2020), kurang saka 3% teka saka kendaraan energi anyar. New sales kendaraan energi lan ageng ing tingkat taunan senyawa saka 152,1% sak 2011-2015 ing China lan, karo dhukungan saka kawicaksanan nasional lan lokal, bakal njaga semangat kuwat wutah liwat saperangan sabanjure taun. Kang kira-kira sing pasar micromotors kanggo kendaraan energi anyar bakal tetep arep munggah dening liwat 40% saben taun sak 2016-2020 karo dikarepake ngluwihi 150 yuta unit ing 2020.

Robot: 248.000 robot industri lan 6,41 yuta robot layanan padha didol global ing 2015, munggah 8.3% lan 35.7% saka taun sadurungé, mungguh, bebarengan nggawe dikarepake bab 66,6 yuta micromotors (ngira luwih saka 300 yuta unit ing 2020) . Ing 2015, China nyumbang kanggo 22,9% saka dodolan robot industri donya lan mung bab 5,0% saka dodolan layanan robot, nuduhake papan ageng kanggo wutah.

Consumer-bahan UAV: ​​Ing 2015, konsumen-bahan global sales UAV ngluwihi 200.000 Unit, dibandhingake karo mung kurang saka 20,000 Unit in China. Minangka ketinggian cendhèk udara wis mboko sithik kabuka, ing pasar UAV Cina bakal Pelayan ing periode wutah kanthi cepet ing tingkat saka liwat 50%.

Kajaba iku, ing pasar anyar kanggo printing 3D, ngarep pinter, peralatan medical, lan laboratorium automation didhukung dening kawicaksanan uga bakal kick menyang pindah dhuwur, luwih nyopir dikarepake kanggo micromotors.

Global lan China Micromotor Industry Report, 2016-2020 highlights ing ngisor: 
industri Global micromotor (Sajarah perkembangan, ukuran pasar, struktur pasar, malang competitive, etc.);
Industri Micromotor ing China (status quo, ukuran pasar, struktur pasar, malang competitive, impor & ekspor, lan sapiturute);
Industri utama wiwitan (bahan magnetik, prewangan, etc.), nglibatno ukuran pasar, struktur pasar, tren pembangunan, lll .;
Industri Hilir (informasi, automobile, perabot rumah tangga, robot, UAV, printing 3D, ngarep pinter, peralatan medis, lsp), nglibatno aplikasi lan pasar;
11 Global lan 10 manufaktur micromotor Cina (operasi, bisnis micromotor, pembangunan ing China, etc.).


wektu Post: Feb-27-2018
WhatsApp Online Chat !