Hva er fordelene med hageverktøymotorer

Hva er fordelene med hageverktøymotorer

Hageredskapsmotorer en slags reduksjonsmotor.Den har teknisk innhold.Den har produksjonskrav.Bruksmodellen sparer ikke bare plass, er pålitelig og slitesterk, tåler overbelastning, men har også egenskapene til lavt energiforbruk, overlegen ytelse, lav vibrasjon, lavt støynivå, energisparing osv. Girene som brukes i reduksjonsmotorproduktene er finbehandlet for å forbedre posisjoneringsnøyaktigheten.Ulike motorer som utgjør gearbehandlingskonfigurasjonen til reduksjonsmotorenheten danner en helhet for å forbedre servicekvaliteten til produktene.Hovedfunksjonene er som følger:
① Tetthet: utgangsdelen er utstyrt med oljetetning og O-ring for å forhindre at fett kommer tilbake til girkassen og oljetetningsisolasjonen fra aldring og skade.

 
② Effektivitet: utformingen av stempling av silisiumstålplater er tatt i bruk, jernkjernen har høy presisjon og sterk magnetisk ledningsevne, og formen vedtar varmeavledningsstruktur.

 
③ Anvendelse: liten optimert design er tatt i bruk for å optimalisere ST (hastighetsmoment) egenskaper, og reduksjonsmotoren er egnet for ulike arbeidsmiljøer.

 
④ Tilpasning: den kan tilpasses i henhold til spesifikasjonene til kundenes spesielle behov.

 
Hageverktøymotor er en lukket transmisjonsreduksjon drevet av mikromotor (også kjent som mikroreduksjonsmotor).Det er en kombinasjon av reduksjon og motor (eller motor) for å redusere hastigheten og øke dreiemomentet for å møte behovene til mekanisk utstyr.Denne kombinasjonen kan også kalles girreduksjon eller girreduksjonsmotor


Innleggstid: 28. desember 2021