Hvilke punkter skal man være opmærksom på, når man bruger en lille plæneklippermotor?

Hvilke punkter skal man være opmærksom på, når man bruger en lille plæneklippermotor?

Hold andre væk fra plæneklipperen

I færd med at brugelille plæneklippermotor, bortset fra den person, der betjener plæneklipperen, må ingen være i nærheden af ​​plæneklipperen.Selvom plæneklipperen kan styres, er plænen nogle gange uundgåeligt glat og glat., Friktionen mellem plæneklipperen og jorden er relativt lille, og det er let at få plæneklipperen til at løsne sig.Derfor skal du under klipningsprocessen undgå at stå omkring plæneklipperen for at undgå at skade andre mennesker.

Komplet montering af alle dele

I processen med at bruge den lille plæneklippermotor skal alle dele af plæneklipperen monteres helt, især mange plæneklippere har beskyttelsesdæksler på.Fordi beskyttelsesdækslerne har knive, skal du. Beskyttelsesdækslet er installeret og installeret for at undgå, at motoren brænder på, fordi rebet overskrider installationsområdet.

Brug ikke en plæneklipper, når den er våd

I processen med at bruge plæneklipperen, hvis den er relativt fugtig, er det i dette tilfælde bedst ikke at bruge plæneklipperen, især hvis det lige har regnet, eller plænen lige er blevet drysset med vand.Hvis du bruger plæneklipperen på dette tidspunkt, er jorden meget glat, og plæneklipperen er muligvis ikke stabil at styre, så det er bedst at klippe, når vejret er klarere.

Rengør jævnligt plæneklipperen indvendigt

I processen med at bruge plæneklipperen skal du rengøre indersiden af ​​plæneklipperenlille plæneklippermotorjævnligt, for efter at plæneklipperen har været brugt i længere tid, vil der uundgåeligt være noget fint græs inde i plæneklipperen, som ikke bliver renset i lang tid.Ellers vil det let påvirke motorens levetid, så efter at have brugt plæneklipperen i en periode, skal du rengøre plæneklipperen indvendigt jævnligt.

Beskyt plæneklipperens knive

I processen med at bruge plæneklipperen skal du beskytte bladet på plæneklipperen.Under klipningsprocessen er der nogle tætte græsser, der kan blokere knivene.På dette tidspunkt skal forenden af ​​plæneklipperen være afgørende.Sluk samtidig for strømmen til plæneklipperen, så det ikke er let at beskadige plæneklipperens motor.

Styr klipningshastigheden

I processen med at bruge en plæneklipper skal du mestre klipningshastigheden.Hvis græsset er meget tæt under klipningsprocessen, skal du reducere klipningshastigheden på dette tidspunkt.Hastigheden bør ikke være for høj.Hvis græsset ikke er særlig tæt, kan du øge klippehastigheden lidt.

Rør ikke ved andre hårde genstande

I processen med at bruge plæneklipperen, for ikke at beskadige nogle dele af plæneklipperen, må du ikke lade plæneklipperen røre ved andre hårde genstande.For eksempel kan nogle sten eller andre genstande blive rørt under klippeprocessen.For nogle urtepotter skal du i dette tilfælde være opmærksom på at undgå disse genstande, når du slår græsset.

Vær opmærksom på opbevaring

I processen med at bruge plæneklipperen, hvis plæneklipperen er brugt op, skal den opbevares korrekt, og plæneklipperen bør placeres et relativt tørt og ventileret sted, så det ikke er nemt at beskadige plæneklipperens dele.


Indlægstid: 25-jun-2021