Fejlbeskrivelse og årsagsanalyse af metalsavmotor

Fejlbeskrivelse og årsagsanalyse af metalsavmotor

Almindelige fejl og årsager tilmetal savmotorerer som følgende:

1. Metalsavmotorstarteren virker ikke, der er en summende lyd

Årsag: manglende fase i strømforsyningen, nødstop til inspektion.

2. Metalsavmotoren kan kun køre i enfaset

Årsag: Polskifteren er slukket;en af ​​motorens seks ledninger er beskadiget.

3. Kølevæsken fra metalsavmotoren sprøjter ikke ud

Årsager: utilstrækkelig kølervæske i vandtanken;ingen strøm til kølepumpemotoren;beskadigelse af kølepumpens motor;ventilen på vandrøret er ikke åbnet.

4. Metalsavmotoren kan fungere, men den larmer og mangler hestekræfter

Årsag: Strømforsyningen er ude af fase;hvis spændingen er unøjagtig, skal den være inden for ±5 % af standardspændingen;unøjagtig gearolie kan beskadige olietætningen, eller olien kan trænge ind i motoren, beskadige isoleringen og forårsage nekrose.

5. Der er unormal støj, når metalsavmotoren skærer

Årsag: Savtænderne er ikke skarpe, eller tænderne er knækkede;arbejdsemnet er ikke fastspændt;hvis der er klæbende snavs på tænderne, skal du standse maskinen for at fjerne dem.

6. Metalsavmotoren er beskadiget eller knækkede tænder

Årsag: knivdækslet er ikke låst;savklingen er ikke trukket nok tilbage før låsning, og savklingen er ikke tæt på knivdækslet, hvilket forårsager belastning under savningen;hvis savklingen er for sløv, og skærebelastningen er for stor, vil det rive savklingen i stykker eller forårsage, at emnet roterer, skal slibes igen og genbruges;savklingens tandprofil er forkert;savklingets tandnummer er ikke passende;fodre for meget, bid for tungt, overbelastning;emnet er for skarpt og tyndt i begyndelsen af ​​savningen;savklingehastigheden er for høj/materialet for hårdt.

Bemærk: Metalsavmotoren skal være korrekt slukket i to timer om dagen for at undgå langvarig non-stop brug for at reducere udstyrets ydeevne og levetid!


Indlægstid: Aug-07-2021