Инженерот Ли Донгвеи од Државниот универзитет во Охајо во САД ја посети Шандонг Бетер Мотор Ко., Доо

Инженерот Ли Донгвеи од Државниот универзитет во Охајо во САД ја посети Шандонг Бетер Мотор Ко., Доо

На 8 јуни, инженерот за електротехника и автоматизација, Ли Донгвеи од Државниот универзитет во Охајо, САД ја посети Шандонг Бетер Мотор Ко., Дооел.

Ли Донгвеи, постдокторски истражувач од лабораторијата за електротехника во Државниот универзитет во Охајо, САД, кој има двојно дипломиран доктор по електротехника на универзитетот Ксиан iaиаотонг и Политехника Универзитет на Милан, и 2 години постдокторско истражување искуство во САД.

Во технолошкиот центар „Бетер мотор“, Ли Донгвеи комуницираше со главниот инженер на „Бетер мотор“, г-ѓа Ли Ваикинг. Ли Веикинг покажа Li Dongwei тековната серија процес на дизајнирање мотор и лабораторија.

xhcx jll1 fdgx

Потоа, претседателот на Подобар мотор г-дин huу Чангкаи се сретна со Ли Донгвеи за иден развој и соработка со шанса. Г-дин huу ја претстави подобра моторичка историја, произведе серии, компанија за култура и моментална состојба и иден план за развој на Ли Донгвеи.

Ова е нова шанса за Better Motor. Подобриот мотор ќе се заснова на глобален поглед, ќе работи заедно со висока технологија за подобрување на моторната функција и живот. Нашата цел е да го направиме подобриот мотор во живо и познат во светот, стотици години.

z9e9


Време на објавување: 12-ти март 2018 година