Kumaha do cleaners vakum gawé?

The hina vacuum cleaner mangrupakeun salah sahiji handiest panerapan beberesih rumah tangga dipaké kiwari. Na basajan design acan éféktif geus dipigawé jauh kalayan ngabogaan pikeun ngabersihan lebu jeung partikel leutik lianna kaluar surfaces ku leungeun, sarta ngancik imah meresihan kana pakasaban leuwih efisien jeung adil gancang. Ngagunakeun nanaon tapi nyeuseup, vakum dina whisks jauh kokotor jeung toko eta pikeun pembuangan.

Jadi kumaha pahlawan somah ieu dianggo?

tekanan négatip

Cara pangbasajanna anu ngajelaskeun kumaha vacuum cleaner tiasa ngabandungan nepi uing téh mikir deui kawas jarami a. Lamun anjeun nyokot sip sahiji inuman ngaliwatan jarami a, tina peta nyusu nyiptakeun tekanan hawa négatip jero jarami: a tekanan anu leuwih handap ti nu ti atmosfir sakurilingna. Kawas dina film spasi, dimana a breach di Hull dina spaceship urang lebay jalma kana spasi, a vacuum cleaner nyiptakeun tekanan négatip jero, nu ngabalukarkeun aliran hawa kana eta.

motor listrik

The vacuum cleaner migunakeun hiji motor listrik anu spins kipas a, nyusu dina hawa - sarta mana wae partikel leutik bray up di dinya - sarta ngadorong eta kaluar dina sisi sejen, kana kantong atawa teromol a, mun nyieun tekanan négatip. Anjeun bisa pikir lajeng yén sanggeus sababaraha detik eta bakal ngeureunkeun digawé, saprak anjeun ngan bisa maksa pisan hawa kana spasi dipasrahkeun. Pikeun ngajawab ieu vacuum ngabogaan hiji port knalpot nu vents hawa kaluar sisi séjén, sahingga motor neruskeun fungsi normal.

saringan

hawa, kumaha oge, henteu ngan nembus na neangan ejected kaluar sisi séjén. Eta bakal pohara ngabahayakeun pikeun jalma maké vakum dina. Naha? Muhun, dina luhureun kokotor jeung kokotor nu vakum nyokot, eta oge ngumpulkeun partikel pohara rupa anu ampir siluman mun panon. Mun aranjeunna kaseuseup dina jumlah cukup badag, maranéhna bisa ngabalukarkeun karuksakan kana bayah. Kusabab teu sakabéh partikel ieu téh trapped ku kantong atawa teromol, anu vacuum cleaner pas hawa ngaliwatan sahanteuna hiji filter rupa jeung sering a HEPA (High Kekecapan Particulate néwak) filter jang ngaleupaskeun ampir kabéh debu nu. Ngan ayeuna teh hawa aman bisa breathed deui.

kantétan

Kandungan daya tina hiji vacuum cleaner ditangtukeun teu ngan ku kakuatan motor na, tapi oge ukuran tina port asupan, anu bagian nu lebay up kokotor. Leuwih leutik ukuran tina asupan, daya nyeuseup langkung dihasilkeun, sakumaha squeezing jumlah sarua tina hawa ngaliwatan petikan narrower hartina hawa kudu mindahkeun gancang. Ieu alesan yén kantétan vacuum cleaner kalawan sempit, palabuhan Éntri leutik sigana boga nyeuseup loba nu leuwih luhur ti hiji nu leuwih gede.

Aya loba tipena béda vacuum cleaner, tapi sakabéh éta dianggo dina prinsipna sarua nyieun tekanan négatip maké kipas a, trapping kokotor sedot-up, meresihan hawa knalpot lajeng ngaleupaskeun eta. dunya bakal janten tempat loba dirtier tanpa aranjeunna.


waktos pos: Feb-27-2018
WhatsApp Online Chat !