Global sarta Cina Micromotor Industri Laporan, 2016-2020

output micromotor Global ngadeg di 17,5 miliar unit dina 2015, hiji nambahan taun-on-taun 4,8%. Hatur nuhun kana kampanye pikeun modernisasikeun industri jeung alat, output diperkirakeun naek ka 18,4 milyar unit dina 2016 sarta kaanggo 23 milyar unit dina 2020.

Cina, produsén panglegana di micromotors, dihasilkeun 12,4 miliar unit dina 2015, nepi 6,0% ti sataun katukang, sareng akuntansi pikeun 70,9% tina total global. output micromotor nagara urang diprediksi janten nutup nepi ka 17 miliar unit dina 2020 dina hiji CAGR tina sabudeureun 7,0% dina mangsa 2016-2020.

pabrik Keymicromotor di Cina includeJohnson Electric, Welling nyekel Limited, Zhongshan lega-Samudra Motor Co., Ltd., sarta Wolong Electric Grup Co., Ltd. Adang Electric, salaku produsén micromotor panggedéna di Cina, achieves sharing taunan overUSD1 milyar, kalayan pangsa pasar global 4.3% dina 2015.

Di Cina, micromotor manggih aplikasi na utamina dina widang tradisional, kayaning produk audio, panerapan rumah tangga, tur mobil, nu ngayakeun saimbang digabungkeun tina 52,4% dina 2015. Salaku pasar aplikasi tradisional laun tumuwuh jenuh, supir utama pertumbuhan micromotor bakal munculna séktor kawas wahana anyar tanaga, alat wearable, robot, UAV, sarta ngarep pinter.

Industri informasi: Kotamadya Sukabumi Cina ngeunaan VCM pikeun terminal mobile éta 542kk dina 2015, nepi 12,9% sataun on sataun, occupying 45,9% ti total di dunya, sakitu legana disetir ku smartphone sarta tablet PCS. Kalawan jenuh bertahap sahiji pasar pikeun éléktronika konsumén tradisional kawas smartphone sarta tablet PC, alat wearable bakal jadi aréa pertumbuhan anyar, salajengna boosting paménta pikeun micromotor. Pasar alat wearable Cina diprediksi rék dilegakeun di laju tumuwuh taunan leuwih 25%.

Automobile: Dina 2015, paménta Cina pikeun micromotor otomotif éta 1,02 miliar unit (24.9% tina total global, diperkirakeun naek ka 1,62 miliar unit dina 2020), kirang ti 3% datang ti wahana énergi anyar. Anyar jualan wahana énergi tumuwuh dina laju taunan sanyawa tina 152,1% mangsa 2011-2015 di Cina jeung, kalawan dukungan kawijakan nasional jeung lokal, baris ngajaga moméntum tumuwuh kuat leuwih pasangan salajengna taun. Hal ieu diperkirakeun yén pasar micromotors pikeun wahana énergi anyar bakal tetep bade up ku leuwih 40% taunan mangsa 2016-2020 jeung paménta exceeding 150 juta unit dina 2020.

Robot: 248.000 robot industrial jeung 6,41 juta robot jasa dijual global dina 2015, nepi 8,3% na 35,7% ti taun saméméhna masing-masing ngumpul nyieun hiji paménta ngeunaan 66,6 juta micromotors (keur estimasu leuwih ti 300 juta unit dina 2020) . Dina 2015, Cina accounted pikeun 22,9% ti jualan robot industrial di dunya sarta ngan ngeunaan 5.0% tina jualan jasa robot, nu nunjukkeun hiji spasi badag pikeun tumuwuh.

Konsumen-grade UAV: ​​Dina 2015, konsumen-grade global jualan UAV ngaleuwihan 200,000 unit, dibandingkeun kalayan mung kirang ti 20.000 unit di Cina. Salaku low-luhurna airspace ieu laun dibuka, pasar UAV Cina bakal Usher dina hiji periode tumuwuhna gancang dina laju leuwih 50%.

Sajaba ti éta, pasar anyar keur percetakan 3D, imah pinter, alat-alat médis, sarta laboratorium automation dirojong ku kawijakan ogé bakal kick kana gear tinggi, salajengna nyetir paménta pikeun micromotors.

Global sarta Cina Micromotor Industri Laporan, 2016-2020 highlights followings: 
Industri Global micromotor (sajarah ngembangkeun, ukuranana pasar, struktur pasar, bentang kalapa, jsb);
Industri Micromotor di Cina (status quo, ukuranana pasar, struktur pasar, bentang kalapa, impor & ékspor, jsb);
Industri utama hulu (bahan magnetik, bearing, jsb), mimilukeun ukuranana pasar, struktur pasar, tren ngembangkeun, jsb .;
Industri hilir (informasi, mobil, Perkakas rumah tangga, robot, UAV, percetakan 3D, imah pinter, alat-alat médis, jsb), mimilukeun aplikasi tur pasar;
11 Global sarta 10 pabrik micromotor Cina (operasi, bisnis micromotor, ngembangkeun di Cina, jsb).


waktos pos: Feb-27-2018
WhatsApp Online Chat !