Insinyur Li Dongwei ti Ohio State University AS dilongok Shandong Leuwih alus Motor Co., Ltd

On June 8, Electric Téknik sarta Automation Insinyur Li Dongwei ti Ohio State University AS dilongok Shandong Leuwih alus Motor Co., Ltd.

Li Dongwei, panalungtik postdoctoral ti laboratorium sains listrik di Ohio State University AS, anu boga derajat ganda dokter utama dina rékayasa listrik di Xi'an Jiaotong Universitas sarta Polytechnic  University  of  Milan , jeung pangalaman panalungtikan 2 taun postdoctoral di AS.

Dina puseur téhnologi Leuwih alus Motor, Li Dongwei komunkasi jeung lulugu insinyur Leuwih alus Motor Ibu Li Weiqing. Li Weiqing némbongkeun Li Dongwei prosés design runtuyan motor ayeuna sarta laboratorium.

xhcxjll1fdgx

Lajeng, Presiden Leuwih alus Motor Mr. Zhu Changkai papanggih jeung Li Dongwei pikeun ngembangkeun hareup jeung kasempetan kerja sama. Bapak Zhu ngawanohkeun sajarah Motor Leuwih alus, ngahasilkeun dérét, budaya parusahaan jeung kaayaan kiwari tur rencana ngembangkeun kahareup mun Li Dongwei.

Ieu kasempetan anyar pikeun Leuwih alus Motor. Motor hadé bakal dumasar kana pintonan global, gawé bareng jeung teknologi tinggi pikeun ngaronjatkeun fungsi motor jeung kahirupan. target urang téh nyieun motor Leuwih alus hirup na dipikawanoh di dunya, dugi ratusan taun.

z9e9


Pos waktos: Mar-12-2018
WhatsApp Online Chat !