Pripun Sa vakum karya?

Asor vakum luwih resik iku salah siji saka handiest Perkakas cleaning kluwarga saiki. Sawijining prasaja desain durung efektif wis rampung adoh karo gadhah kanggo ngresiki lebu lan partikel cilik liya mati lumahing dening tangan, lan nguripake house reresik menyang proyek liyane efisiensin lan nyedhaki cepet. Nggunakake nanging nyedhot, vakum whisks adoh rereget lan toko iku kanggo pembuangan.

Dadi carane pahlawan kluwarga iki bisa?

meksa Negative

Cara paling prasaja kanggo nerangake carane vakum bisa nyedot lebu punika mikir iku kaya kang dipercoyo. Nalika njupuk SIP kang ngombe liwat kang dipercoyo, tumindake ngisep nggawe meksa online negatif nang dipercoyo: meksa sing luwih murah tinimbang sing saka lingkungan atmosfer. Kaya ing film papan, ngendi nerbitake ing awake spaceship kang nyedot wong menyang papan, vakum luwih resik nggawe meksa negatif nang, kang nimbulaké aliran udara menyang iku.

motor listrik

Vakum migunakake motor listrik sing giliran penggemar, ngisep ing udhara - lan partikel cilik kejiret munggah ing iku - lan meksa nindakake perkara metu sisih liyane, menyang tas utawa canister a, kanggo nggawe meksa negatif. Sampeyan bisa uga mikir banjur sawise sawetara detik iku bakal mungkasi digunakake, awit sampeyan mung bisa meksa supaya akeh online menyang papan Dibuwang. Kanggo ngatasi iki, vakum duwe port exhaust sing vents udhara metu sisih liyane, saéngga motor terus fungsi biasane.

Filter

Udhara, Nanging, ora mung nembus lan njaluk luwar saking sisih liyane. Iku bakal banget mbebayani kanggo wong nggunakake vakum. Apa? Inggih, ing ndhuwur rereget lan rereged sing vakum njupuk munggah, iku uga nglumpukake partikel banget nggoleki sing meh siro menyang mripat. Yen lagi dirasakake ing jumlah gedhe cukup, padha bisa nimbulaké karusakan kanggo paru-paru. Wiwit ora kabeh partikel iki sing kepepet dening tas utawa canister, vakum luwih resik liwat udhara liwat ing paling siji Filter nggoleki lan asring HEPA (High Efisiensi Sawetoro arresting) Filter kanggo mbusak meh kabeh saka bledug. Mung saiki online aman nek ambegan maneh.

lampiran

Daya kang luwih resik vakum ditemtokake ora mung dening daya saka motor, nanging uga ukuran port intake, bagéyan nyedot munggah rereget. Ing cilik ukuran intake, ing daya nyedhot liyane kui, minangka squeezing jumlah sing padha online liwat wacana sempit tegese udhara kudu pindhah luwih cepet. Iki alesan sing lampiran vakum luwih resik karo panah, bandar entri cilik koyone duwe nyedhot akeh luwih saka siji luwih gedhe.

Ana akeh beda jinis vakum luwih resik, nanging kabeh mau bisa ing asas padha nggawe meksa negatif nggunakake penggemar, njebak rereget di sedot-up, reresik ing udhara exhaust banjur ngeculake. donya bakal panggonan akeh dirtier tanpa wong.


wektu Post: Feb-27-2018
WhatsApp Online Chat !