Engineer Li Dongwei saka Ohio State University USA dibukak Shandong Luwih Motor Co., Ltd

On June 8, Electric Engineering lan Automation Engineer Li Dongwei saka Ohio State University USA dibukak Shandong Luwih Motor Co., Ltd.

Li Dongwei, peneliti pascadoktoral saka laboratorium sains electrical ing Ohio State University USA, sing wis derajat pindho dhokter utama ing engineering in Langkawi Jiaotong University lan Polytechnic  Universitas  ing  Milan , lan pengalaman riset 2 taun pascadoktoral ing Amerika Serikat.

Ing tengah teknologi Luwih Motor, Li Dongwei disampekno karo pangareping engineer Luwih Motor Mr. Li Weiqing. Li Weiqing nuduhake Li Dongwei desain proses seri motor saiki lan laboratorium.

xhcxjll1fdgx

Banjur, presiden Luwih Motor Mr. Zhu Changkai ketemu karo Li Dongwei kanggo mangsa pembangunan lan kasempatan kerjasama. Mr. Zhu ngenalaken Sajarah Motor Luwih, gawé seri, budaya perusahaan lan kahanan saiki lan rencana pembangunan mangsa kanggo Li Dongwei.

Iki kasempatan anyar kanggo Luwih Motor. Motor luwih bakal adhedhasar tampilan global, bisa bebarengan karo teknologi dhuwur kanggo nambah fungsi motor lan urip. target kita kanggo nggawe motor Luwih urip lan dikenal ing donya, nganti atusan taun.

z9e9


Post wektu: Mar-12-2018
WhatsApp Online Chat !