Luwih Ngrambah Output Annual liyane luwih ing 2016

2016 iku taun harvest liyane kanggo Luwih Motor, amarga saka 'support lan karyawan Luwih' klien apa hard. We njupuk wutah lan kemajuan saben taun.

output taunan ing taun 2016 punika 2.9 yuta set, 450,000 set tambah dibandhingake 2.45 yuta set ing 2015. Ing Taun Anyar 2017, kita bakal tetep endeavoring, supaya nggawe rekaman anyar kanggo loro output lan inovasi.


Post wektu: Mar-12-2018
WhatsApp Online Chat !